Qui som:

SOCIS ACAG

L'associació de caça amb arc a girona es va crear per reunir a caçadors amb arc de la provincia de girona i rodalies,
per poder compartir la passió per aquesta. 

Benvinguts a l'Associació de Caça amb Arc! volem compartir amb vostès la passió i el compromís que tenim cap a aquesta emocionant activitat. Permetin-nos explicar-los qui som i què ens impulsa a participar en la caça amb arc.


La nostra associació està formada per un grup d'apassionats caçadors que comparteixen un amor comú per la naturalesa, l'arc i la caça responsable. Ens considerem conservacionistes compromesos i creiem en la importància de mantenir un equilibri entre la preservació de la fauna i el gaudi de la caça sostenible.


La caça amb arc és una pràctica ancestral que ens connecta amb les nostres arrels més primitives. Utilitzant únicament el nostre arc i fletxes, ens submergim en un desafiament que ens exigeix desenvolupar habilitats físiques i mentals. La paciència, la concentració i la precisió són aspectes fonamentals per a tenir èxit en aquesta disciplina.


Un dels valors fonamentals de la nostra associació és l'ètica de caça. Ens regim per un estricte codi de conducta que garanteix el respecte per la vida animal i el medi ambient. Ens esforcem per caçar de manera responsable, evitant el sofriment innecessari i seleccionant les nostres preses de manera acurada i selectiva.


A més de la caça en si, també ens dediquem a promoure la conservació i protecció de l'entorn natural en el qual ens desemboliquem. Participem activament en programes de repoblació d'espècies i col·laborem estretament amb organitzacions mediambientals per a preservar els hàbitats naturals de la fauna.


Com a associació, organitzem regularment esdeveniments i competicions per a fomentar la companyonia entre els caçadors amb arc. Aquestes activitats ens permeten compartir coneixements, millorar les nostres habilitats i enfortir els llaços entre els membres. Valorem molt el sentit de comunitat i treballem junts per a mantenir viva aquesta apassionant tradició.


A més, oferim cursos i tallers de formació per a aquells que desitgin iniciar-se en la caça amb arc. Els nostres instructors experimentats guiaran als principiants en l'aprenentatge de les tècniques bàsiques, la seguretat i l'ètica de la caça.


En resum, l'Associació de Caça amb Arc és un grup compromès amb la conservació de la naturalesa i la caça responsable. Ens apassiona la pràctica de la caça amb arc i treballem àrduament per a preservar i transmetre aquesta tradició a les generacions futures. Esperem que s'uneixin a nosaltres en aquesta apassionant aventura i junts puguem gaudir de la naturalesa i tot el que té per a oferir-nos. Gràcies per la seva atenció!